Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
SIVUT MUUTTAVAT WEBSIIN. LINKKI


kht Hyrule 

Heipähei, ja tervetuloa Hyruleen!

 

Hyrule on vuodesta 2008 toiminut keppihevostalli, ja tämä paikka on sen kotisivu, josta saat tietoa mm. hevosista, tallista itsestään, toiminnasta ja sen omistajasta. Vieraskirjassa saa toki antaa kommenttia, mutta ei mennä liian vihamieliseksi, vaikkei keppihevosista pitäisikään? Osaan vastata takaisin samalla mitalla.

 

Nämä sivut ovat tosiaan Kht Hyrule kotisivut, ja talli on oikeasti olemassa. Se sijaitsee Tampereella, ja talli on lähinnä painottunut vain yleisratsastukseen, vaikka teemme paljon muutakin. Vauhdikasta estehyppelyä, keskittymiskykyä vaativaa kouluratsastusta ja rentoja maastoretkiä tehdään on luvassa, joka yksin tai yhdessä. Mansikkaniitty ei oikeastaan kasvata virallisesti mitään rotua, mutta vuonohevoset ovat olleet aina lähellä Mochin, tallin ylläpitäjän, sydäntä ja niitä on usein useampikin kappaletta tallissa.

 

Varsinaista nimenvaihdosta Mansikkaniityllä ei ikinä ole ollut, mutta monta uutta nimeä on jo harkinnassa, sillä Mansikkaniitty kuulostaa 14 kesäisen punkkarimaisen ylläpitäjän korvaan lapselliselta. Joten varautukaa mahdolliseen nimenvaihdokseen kesän tullen. Hyrulen historian ensimmäinen nimenvaihdos toteutettiin 11. huhtikuussa 2012 vähin äänin.

 

Hyrule on ollut tuntitalli, yksityistalli ja hetkenaikaa kisatalli, mutta mikään niistä ei ole oikein onnistunut tavoitellusti, joten nykyään Mansikkaniitty on vain hiljainen pientalli, joka pitää kesäisin ja talvisin kisoja, sekä IRL että URL muodossa.

 

No, en pidättele sinua enempää jotta pääset tutustumaan Hyrulen sivuille. : )

 

♥ Mochi & Poniväki

----------------------------------------

Viime päivitys

30.6

©2019 layout33 - suntuubi.com