Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Talli

Karsinat - Karsinoita on tällähetkellä 7 ja 1 harjauskarsina, ja 4 ulkokarsinaa. Kylmää kestävät ja paksukarvaiset ponit ovat ulkokarsinoissa loimet päällä, mutta kovilla pakkasilla jokaikinen tulee sisälle päärakennukseen.

Tilat - Tallissa on jonkin verran tilaa, joten siellä mahtuvat olemaan harjat, suitset, loimet, ja kaikki muutkin tavarat, sekä estekalusto. Tallia kuitenkin ollaan joko laajentamassa piankoin, tai sitten talli vaihtaa paikkaansa.

Tarhat - Talvella tarhoja on vain 1 tallin takana, kesällä tarhoja on 2 ja 1 iso laidun. Talvella, kun tarhoja on vain yksi, tammat ja orit/ruunat tarhailevat vuoronperään. Aluksi orit ja ruunat pääsevät ulos, sitten tammat.

Kentät - Varsinaista 'kenttää' Hyrulessa ei ole, mutta piha on melko suuri, ja kaksi nurmialuetta on, joten toisella puolella on hyvä mennä koulua, toisella puolella taas esteitä. Estepuoli on hyvä esteille, sillä tiet ovat melko mukavat, ja bankettikin on. Koulupuoli taas on tasainen ja mukava koululle.

Estekalusto - Estetolpat ovat puusta, kaksi X- mallista ja muut perustolppia. Puomeja on sekä paksuja puisia, ohuita puisia ja tien varrelta löytyneitä oranssin sävyisiä huomio'putkia'.

 

©2019 layout33 - suntuubi.com