Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toiminta

Hoitohevonen - URL hoitohevosia en anna, ainakaan vielä. Katsotaan ajan myötä. IRL hoitajiakaan en ota, sillä se ei ikinä oikein onnistu.

Kasvatus - Kasvattirotua Mansikkaniityssä ei niinkään ole, mutta vuonohevosiin olisi tarkoitus painottua. Kasvattiliite on MN'.

Tunnit - Tuntitoimintaa Mansikkaniityssä on sekalaisesti. Mitään päivämääriä tai kellonaikoja tai aiheita ei ole, ennenkuin ne sovitaan henkilökohtaisesti, miten itselle käy. Tunnit ovat ilmaisia, tärkeintähän on pitää hauskaa kavereiden kanssa tämän harratuksen saralla. Tuntitoimintaa on kaiken sorttista ratsastajan pyynnöstä => maastoilua, esteitä, koulua, vai ihan jotain sekalaista. Pulkkaratsastus, hiihtoratsastus, monté, western, ymym. kaikkea on. Tunnille saa tulla omalla hevosella, tai sitten Mansikkaniityn omalla hevosella.

Leirit - Leirejä Mansikkaniityssä pidetään satunnaisesti. Leirit maksavat noin kymmenestä eurosta kahteenkymmeneen euroon, riippuen leirin pituudesta, ajan kohdasta, toiminnasta, ym. Myös talvella saatetaan pitää leirejä, jos talvi ei ole kovinkaan kylmä. Leirille saa ottaa oman hevosen mukaan, mutta sillä saa ratsastaa ainoastaan vapaa-ajalla. Leirille otan maksimissaan 4 neljä henkilöä, ja yleensä leirit kestävät 5 päivää. Kuitenkin on poikkeuksia, joista kerrotaan leiri-infossa.

Vaellukset - Vaelluksia pidetään myös kesäisin yleensä, ja talvisin joskus harvoin, jos talvi ei ole kovinkaan kylmä. Vaellukset kestävät aamupäivästä iltapäivään, ja ne ovat vapaita kaikille ja ilmaisia.

Valmennukset - Valmennuksia pidän sillointällöin. Yleensä lomalla, ja valmennukset ovat melko raskaita, että ne vaikuttavat. Erilaisia valmennuksia on erilaisille hevosille. Jos hevonen on vasta totutettu ratsuksi, valmennus on sellainen, että hevosta opetetaan eri askellajeihin, ja sitä opetetaan hyppäämään ja koululiikkeitä hallitsemaan. Kokeneemmat ja teräs kunnossa olevat hevoset saavat valmennusta asioihin, jotka kaipaavat hiomista. Huonokuntoiset ja lihasta kaipaavat hevoset taas saavat kunnon kohotusta, tietysti niin katsottuna, että hevonen ei ihan kuukahda. Valmennukset eivät mitään maksa ainakaan vielä, ja niitä voi kysellä viekussa.

Siitos - Siitostoimintaa Mansikkaniityssä on, ja jos sinulla on tamma tai ori, joka sopisi jollekin hevoselleni astutuskumppaniksi, isäksi tai emäksi, ilmoita rohkeasti viekussa! Hevoseni, joiden sukutaulu on edelleen vajaa, ottavat mielellään vanhempia ehdokkaiksi myös.

©2019 layout33 - suntuubi.com