Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ylläpidossa Aryanasta

Aryana's scream, shout, scream, shout for the fallen angels

Falle

perustiedot

♥ Virallinen nimi: Aryana's scream, shout, scream, shout for the fallen angels
♥ Kutsumanimi: Falle
♥ Syntynyt: 2006
♥ Kasvattaja/tekijä/ex-omistaja: Myster/Myster/Myster, Kht Aryana
♥ Omistaja: Myster, Kht Aryana
♥ Rotu: Quarab
♥ Sukupuoli: ori
♥ Väri/merkit: Kimo/epäsäännöllisiä
♥ Säkäkorkeus: 183 cm
♥ Painotus: Yleisratsastus
♥ Muuta: Ylläpidossa Aryanasta
♥ Koulutustaso: KO: Int I, RE: 100 cm


Kuvagalleria

luonne

 
Falle on komea nuori Quarab ori, joka on Mysterin rakkaan Silly hevosen toinen varsa. Falle on kärsimätön ja vauhdikas, joka vaatii huomiota lakkaamatta. Niin ratsastaessa kuin hoitaessa tuo piirre tulee huomatuksi, kun hevonen hirnuu kirkkaasti vieressä jos räpläät puhelintasi, tai maastossa ollessasi juttelet ystäväsi kanssa. Hevonen tekee tarpeensa huomatuksi, se osaa avata karsinan ovet ja lähtee ulos jos ei jaksa olla sisällä. Hevosta pitää ymmärtää, jolloin sitä voi rakastaa 
Jos kimo olisi ihminen, se olisi sellainen joka naurattaa kaikkia ja on hyvän tuulinen kokoajan - hymyssä suin kulkeava. Hevonen tuntuu aistivan milloin sen hoitajalla on huono päivä, ja silloin se on erityisen lempeällä päällä.
Ratsastaessa ori on aivan yhtä upea kuin äitinsä, se taipuu ja kaula menee kaarella jo pienestä tuntumasta. Se kuuntelee apuja ja toimii hyvin pelkästään istunnalla. Kimolla on todella pitkät ja liidokkaat askeleet, jotka vaativat ratsastajalta alkuun totuttelua.
© Myster

historia

Fallen historiasta ei tiedetä oikeastaan mitään, sillä ei asu Mansikkaniityssä

sukutaulu:

i: 
ii: 

iii: 
iie: 

ie: 
iei: 
iee: 
e: Aryana's Silly Symphony
ei: Drop Dead Gorgeous
ee: Hazel the Nutcracker
eii: 
eie: 
eei: 
eee: 

astutuskalenteri

ei varsoja

arvostelut

 

Ihana!!Rotuleima oikein hyvä samoin sukupuolileima.Tunnistaa heti oriksi,kun tuolta pilkahtaa se orimaisuus.Väri oikein hyvä. Kaula on pitkä,päähän verrattuna, mutta minun mieleeni. :) Korvat hyvissä kohdissa ja sopivan kokoiset.Harja ihana!Silmät ja sieraimet tosi hyvissä kohdissa ja mainion kokoiset.Silmien tummennokset ja kuviot on hienot plussaa.Todella komea ilmestys!
Kouluarvosana:9+ Hinta-arvio: 20-40€ khtpoukantalli
 
Sukupuolileima ok, ekalla katsomalla näytti tammalta, mutta kun tarkemmin katsoi niin on se kyllä orin näköinen. Rotuleima hyvä. Pää sopii quarterin pääksi mainiosti, koska on tarpeeksi pieni ja siro. Kaula sopivan muotoinen, ehkä hitusen liian pitkä. Sieraimet ja silmät oikeilla kohdilla. "Silmän" merkit hienot, mutta mielestäni liian erikoiset. Korvat ovat sopivan kokoiset ja oikealla kohdalla. Kaulan ja pään liittymä hyvä. Suu ja kaula ovat suorat. Orilla on kauniit korvat. Kokonaisuudessaan hyvän näköinen ori.
Kouluarvosana: 9- Hinta-arvio: 25e - 35e Scunkki
 
Ensivaikutelma: Hyvin orin näköinen ja orimaisia piirteitä riittää. Rotu- ja sukupuolileima loistavat. Turpa sopivan kokoinen ja suun syvyys loistava. Alahuulessa kiva pieni "läväri". Sieraimet ja silmät hyvässä kohtaa ja sopivan kokoiset. Silmien ympärillä olevat "tummennokset" ovat myös kiva lisä. Korvat ovat ihanan sirot ja näyttävät hyvin ommelluilta. Harjan pituus on loistava ja harja on myös ihanan ohut, sopii hevoselle. Kaula mielestäni liian pitkä, mutta kuitenkin levenee nätisti alaspäin.
Kouluarvosana: 9- Hinta-arvio: 20-28e Erkku
 
Rotuleima hyvä, samoin sukupuolileima. Suu on syvyydeltään hyvä ja huulet ovat paksuudeltaan hyvät. Kokonaisuudessaan suu on oikein siisti. Sieraimet ovat kooltaan ja sijainniltaan oikein hyvät. Silmin tummennukset ovat ehkä hiukan yliampuvat omasta mielestäni :'D Mutta kyllä niiinkin silmä tottuu. Silmät ja korvat kooltaan hyvät ja ne on sijoitettukkin hyvin :) Hevosen päässä on hieman araimaisia piirteitä. Kaula on paksuudeltaan ja pituudeltaan oikein hyvä. Harja on paksuudeltaan ja pituudeltaan oikein onnistunutta. Sen väri olisi ehkä saanut olla luonnon valkoinen :'D Kuvissa se näyttää todella valkoisilta verrattuna sen kankaan väriin. Ommel on siistiä ja varmasti pitävää. Kokonaisuudessaan pirteän ja reippaan ilmeen omaava orius.
Arvosana: 8½, Hinta-arvio: 35€ Millaz

tekijänoikeudet

Kuvat © Myster

 

©2019 layout33 - suntuubi.com