Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Let me live in my imagination world

Letti

perustiedot

♥ Virallinen nimi: Let me live in my imagination world
♥ Kutsumanimi: Letti
♥ Syntynyt: 3.6.2007
♥ Kasvattaja/tekijä/ex-omistaja: ?/Mochi/-
♥ Omistaja: Kht Mansikkaniitty/Mochi
♥ Rotu: Quarab
♥ Sukupuoli: tamma
♥ Väri/merkit: kimo/tummennuksia
♥ Säkäkorkeus: 153 cm
♥ Painotus: Koulutetaan
♥ Muuta: Yksityinen
♥ Koulutustaso: KO: -, RE: -, YE: -, ME: -

Kuvagalleria

luonne

Ratsastaessa 
Taluttaessa 
Hoitaessa 

historia

 

sukutaulu:

i: 
ii: 

iii: ?
iie: ?

ie: ?
iei: ?
iee: ?
e: 
ei: 
ee: 
eii: ?
eie: ?
eei: ?
eee: ?

astutuskalenteri

ei varsoja

arvostelut

 

Sukupuolileima kiitettävä, selkeästi tamman näköinen, rotuleima hyvä. Pään profiili hyvä. Suun ei tarvitsisi olla aivan niin syvä, voisi olla jonkin verran lyhyempi. Välikappaleen leveys hyvä. Poski erottuu riittävästi. Silmät hyvän kokoiset, mutta niiden ei tarvitsisi olla niin pyöreät. Silmien paikka on hyvä. Valopilkku hyvän muotoinen, mutta hieman isohkon kokoinen. Sieraimet hyvän muotoiset, kokoiset ja oikeilla paikoillaan. Korvien ei tarvitsisi olla aivan niin isot, mutta korvien muoto on hyvä. Korvat ovat oikeilla paikoillaan myös. Kaula voisi olla suhteessa pituuteen hieman paksumpi. Letin harja on hieman paksuhko quarabille, mutta muuten hyvä. Tummennokset silmissä ja suussa ovat kivat, varsinkin silmien umpärillä kangas on väritetty kivasti.
Kouluarvosana: 8-
Hinta-arvio: 10-15€
Tilde
 
Oi, antaa tooosi hyvän ensivaikutelman,todella nätti!Ensinnäkin,rotuleima aivan nappi suoritus, sekä väritys hyvä.Harja on hyvän paksuinen ja pituinen.Hevonen omaa kauniit muodot, varsinkin poski on hyvin onnistunut.Tummennokset iskivät,tekee tammalle oikein veikeän ilmeen.Suu on syvyydeltään hyvä, ja onnistunut.Silmät ja sieraimet hyvissä kohdissa ja sopivan kokoiset.Korvat hyvissä kohdissa ja sopivan kokoiset, hivenen pyöreät(?)Sukupuolileima hyvä,ensin tuli mieleen ori,mutta kyllä sieltä tammamaisuus näkyy.Kokonaisuudessaan oikein,oikein nätti tamma!
Kouluarvosana: 9 Hinta-arvio: 15€ - 30€
Tiksu
 
Harja on ihanan tuuhea, ja sopivan pitkä. Tummennokset ovat huolellisia, mutta se joka on suussa, näyttää vähän omituiselta sivusta. Korvat on todella hyvin kiinnitetty. Otsatukka on kuitenkin kiinnitetty turhan eteen, se voisi olla mielummin korvien välissä. Korvat ovat ehkä hiukan liian leveät, mutta tummennukset korvien sisällä näyttää kivalta. Korvat on tosi hyvin ommeltu. Silmä ei kyllä erityisen hyvin erotu tummennuksista, mutta on kuitenkin sopivan muotoinen. Pään muoto on kyllä hyvä. Sieraimet ovat ihanat, tykkään niistä. Suu on kivasti kiinni eikä lörpötä lainkaan.
Rotu/Sukupuolileima: Ihan hyvä, en tuota rotua oikein tunee, mutta sukupuolileima ainakin on hyvä :'D
Hinta-arvio: 15 €
Kouluarvosana: 8½
-Susu-
 
Rotuleima on melko hyvä, quarabiksi melko tuuhea harja. Sukupuolileima ok, ehkä hieman enemmän tulee ori mieleen. Rodulle melko isot korvat. Rakenne on mielettömän hyvä, mutta turpa olisi kauniimpi jos se olisi vielä sirompi. Vaikuttaa suoralta ja saumatkin näyttävät hyviltä. Väritys on melko erikoinen, kun harja on musta, harmaa olisi luonnollisempi, samoin tummennokset ovat omaan makuuni turhan tummat. Otsaharja alkaa mielestäni liikaa otsasta, voisi alkaa mielellään jo korvien välistä. Silmät ovat melko isot, mutta quarabilla kuuluukin olla vähän isommat. Sieraimet hyvän muotoiset ja hyvässä kohtaa, mutta ne vaikuttavat vähän irtonaisilta, eli uudelleenliimaus tai ompelu voisi olla paikallaan.
Falle<3
 
Yleis katsaukselta huolellisesti tehty heppa. Letillä silmien ympärillä olevat tummennokset ovat hienot, mutta ei kovin realistiset. Sukupuolileima on hyvä, selkeästi tamma. Rotuleima loistava! Ensisilmäyksellä tunnistettava. Korvat ovat hyvin terhakkaasti pystyssä, oikean kokoiset ja hyvillä paikoilla. Silmät hyvän muotoiset. Samoin sieraimet ja ne ovst oikeilla paikoilla.. Pään ja kaulan liittymä hyvä. Ja kaulan pituus sopiva. Harjan paksuus sopiva. Pituutta voisi olla vähän enemmän. Suu loistava! Sopivan syvä. Ompelujälkeä en oikeastaan erota.
Hinta/arvio: 25-35e Kouluarvosana: 9+
Sofia
 
Oikein nätti tapaus, tämä Letti-poni (vaikkei poni olekkaan... :DD). Rotuleima ok, ehkä hieman ponilta näyttää, mutta kun tarkemmin katsoo, niin näyttää ihan quarabilta. :) Sukupuolileima hyvä, näyttää tammalta. Korvat melko hyvällä paikalla, mutta liian suuret. Silmillä täysin sama ongelma. Sieraimet melko hyvällä paikalla, itse olisin ehkä laittanut niitä hiemän vielä kauemmmas toisistaan. Hyvän kokoiset kuitenkin. Kaulan ja pään liittymäkohta hyvä. Leussa on hyvin muotoja, niinkuin quarabeilla pitää ollakkin. :)
 
Hinta-arvio: 20-30€
Kouluarvosana: 8+
Caakki

tekijänoikeudet

Kuvat © Mochi