Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

It's a Spy over here!

Spy

perustiedot

♥ Virallinen nimi: It's a Spy over here!
♥ Kutsumanimi: Spy
♥ Syntynyt: 31.5.2004
♥ Kasvattaja/tekijä/ex-omistaja: ?/Mochi/-
♥ Omistaja: Kht Mansikkaniitty/Mochi
♥ Rotu: Quarterponi
♥ Sukupuoli: ori
♥ Väri/merkit: musta/pään merkit
♥ Säkäkorkeus: 147 cm
♥ Painotus: Yleisratsu
♥ Muuta: 
♥ Koulutustaso: KO: Va B, RE: 90 cm, YE: 110 cm, ME: 80 cm

Kuvagalleria

luonne

Ratsastaessa 
Taluttaessa 
Hoitaessa 

historia

 

sukutaulu:

i: 
ii: 

iii: 
iie: 

ie: 
iei: 
iee: 
e: 
ei: 
ee: 
eii: 
eie: 
eei: 
eee: 

astutuskalenteri

ei varsoja

arvostelut

 

Aivan ihana merkki! :D Rotuleimasta en oikein osaa sanoa, kun en tuota rotua tunne. Sukupuolileima hyvä, tammaksikin voisin sanoa. Korvat jälleen isot, mutta kuitenkin hyvällä paikalla. Silmät sopivan kokoiset ja hyvällä paikalla. Sieraimet taas liian lähellä toisiaan, mutta hyvän kokoiset. :) Kaulan ja pään liittymä ok. Leukaan kaipaisin hieman enemmän muotoja.
 
Hinta-arvio: 15-25€
Kouluarvosana: 8-
Caakki
 
Rotuleima on ok, tulee joku vähän raskaampi, kuin quarterponi mieleen. Sukupuolileima on hyvä, tulee heti ori mieleen ja kaulakin on orimaisen leveä. Korvat ovat melko isot, otsaharja alkaa turhan alhaalta, saisi alkaa jo korvien välistä. Pää saisi kaventua enemmän leuan jälkeen turpaa kohden. Kaula on hyvä ja orimainen. Harja myöskin turhan tuuhea quarterponille, sillä mitä nyt netistä niiden kuvia katselin niin useimmilla on aika ohuehko jouhien laatu. Otsaharjan valkoinen osa on eri sävyä, kuin merkki, joka tekee siitä hieman luonnottoman. Silmät hyvät ja hyvällä paikkaa, sieraimet ovat myös hyvät, mutta näkyy selvästi, että ne ovat suht. huonosti kiinnitetyt. Hevosen pään merkit ovat nätit ja erikoiset, mutta niiden ompelujälki voisi olla tarkempaa.
Falle<3
 
Ensisilmäykseltä ihastuin harjaan! Ihanan tuuhea, pörröinen, pituinen.. ja.. no, se oli ihana ja sopi ponille loistavasti. Rotu osunut erittäin nappiin. Sukupuolileima oli ok. Mielestäni silmissä oli pieni tammamainen pilke... Suu loistava. Sopivan syvä eikä lerpota mihinkään. Silmät ja sieraimet hyvät ja oikeilla paikoilla. Väritys kiva. Pään laikut ja kaksivärinen otsatukka olivat ihanat! Spyn kaula oli sopivan pituinen ja paksuinen makuuni. Kaikenkaikkiasn ihastuttava tapaus!
Kouluarvosana: 9 1/2 Hinta-arvio: 20-35e
Sofia

tekijänoikeudet

Kuvat © Mochi

 

©2019 layout33 - suntuubi.com